Zapraszamy na szkolenie pt. Skuteczny i atrakcyjny wniosek projektowy

Kiedy: 08.12.2022 (czwartek) godz. 17.00

Gdzie : Kaszubski Inkubator Przedsiębiorczości w Bytowie, ul. Podzamcze 34 ( sala szkoleniowa II piętro)

Kontakt: Anita Radtke – 533 305 020

Podczas szkolenia dowiesz się skąd pozyskiwać dotacje na działalność, gdzie szukać informacji o aktualnych konkursach i w jaki sposób przygotować aplikację o grant.

Dla kogo jest to szkolenie? Jeśli dopiero planujesz zacząć pozyskiwać środki na działalność społeczną lub starasz się to robić, ale efekty cię nie zadowalają – to szkolenie dla ciebie! Masz problem z tym, by zabrać się do pisania i odkładasz to na ostatni dzień przed zamknięciem naboru? Masz wrażenie, że w każdej rubryce pytają cię o to samo? Przyjdź, uporządkujemy to co wiesz i podamy kilka rozwiązań, które sprawią, że praca nad wnioskiem będzie szybsza i efektywniejsza.

W programie m.in.: oferta realizacji zadania publicznego, „mały grant”, Fundusz AKUMULATOR SPOŁECZNY.

Dorota Wiśniewska- Koordynatorka Centrum Organizacji Pozarządowych w Malborku, doradczyni formalno-prawna, pracuje na terenie subregionu nadwiślańskiego, wspiera organizacje w powiatach malborskim, sztumskim i starogardzkim. Specjalistka z zakresu ekonomii społecznej, prezes Malborskiego Stowarzyszenia OŚ, członkini Zarządu Pomorskiej Sieci Centrów Organizacji Pozarządowych, certyfikowana przez Fimango Doradczyni Lokalna z zakresu zarządzania finansami NGO, animatorka lokalna Funduszu AKUMULATOR SPOŁECZNY

Szkolenie odbędzie się w ramach projektu „Pozarządowy survival- jak przetrwać (i się rozwijać) w pozarządowym świecie – system wspierania 3 sektora w województwie pomorskim przez Pomorską Sieć COP, który został dofinansowany ze środków Samorządu Województwa Pomorskiego.